Najnovšie recenzie zo sekcie Detské šampóny
- Seriózny prístup
- Darček k nákupu
- Dobre penivý, voňavý.
Super sampon na mliecnu chrastu, dcera to mala ked bola babo a pekne to zislo dole, teraz ma sice 8 rokov ale chrasta sa jej spravila zase, tak sme sa k nemu vratili a ma peknu cistu pokozku na hlave.
- Príjemne vonia, deti ho majú rady.
- trošku dlhšie sa vymýva z vlasov
Skvelý
- Vyborne po 2umytiach chrasticky zmizly..
- Samozrejme treba preolejovat a vycesat
- Krasne vonia
darček pre vnučku
- rychle dodanie
Bio výrobok krasne vonia
Bio zdravý sprchový gél pre detičky, dobrá voľba.
- prijemna vona
- male balenie, viac by vyhovovalo ekonomickejsie napr. 500 ml.
- Pekná vôňa,krásne hustý,dobre pení
- Je jemny, setrny a nedrazdi ocka...
Spokojná.
- Lepšia kvalita vlasov,
kludne je vhodny od babetka vyskusali sme rozne sampony ale tieto su najlepsie, nam najviac voni malina, kamaradi s dzungle a zelene jablko podla mna su top. na samponiku su vesele obrazky ktore uputaju pozornost dietatka pocas umyvania vlaskou
Zobrazujem 261 - 280 zo 375 recenzií « Predchádzajúci 1...12 13 [ 14 ] 15 16...19 Ďalšie »